Information vedrørende covid19

Opstart af efterårs sæsonen udsat til tirsdag den 20. oktober – første tirsdag efter efterårsferien

Det var noget vi troede, men sådan gik det desværre ikke. Nu bliver det nok ikke før til september 2021

Højt ærede Fyraftenskor.

 

Håber I alle samt jeres familier er kommet godt igennem disse corona tider indtil videre, og har haft en rigtig god sommer.

Så til Fyraftenskoret.

Vi har afholdt et bestyrelsesmøde med kun ét punkt på dagordenen, nemlig mulighederne for at starte op igen med korsang, som vi er rigtig mange der savner. Både sangen og ikke mindst det sociale samvær som vi alle også nyder.

Men det er pt. meget svært !
Myndighederne kræver stadig at der skal være 4 kvm. pr. mand når det gælder korsang. Dvs. 2 m hele vejen rundt om den enkelte. Og de regler hverken kan eller vil vi omgå. Ida Holsts lokale har vi opmålt til ca. 80 kvm, og da vi er ca. 40 – 45 mand i koret, er der helt umuligt at vi alle samles.
Vi har så drøftet muligheden for at splitte koret op, så man kun synger hver anden gang. Det synes vi i bestyrelsen ikke er er god ide, da koret er meget baseret på netop det sociale samvær som så også giver sig til udtryk ved vores glæde ved at vi synger sammen. Vi ved så, af gode grunde, heller ikke hvor mange af jer der er i den situation vi pt. stadig har med diverse nye udbrud af covid 19, påbud med mundbind osv. har lyst til at starte op. Mange af os tilhører jo den lidt ældre del af befolkningen og hvad deraf følger. At synge med mundbind eller visir giver heller ingen mening, bortset fra at det sikkert vil se sjovt ud og lyde helt forfærdeligt, og det ændrer ikke på afstandskravene til korsang.

Så bestyrelsen har nu truffet den svære beslutning at vi afventer med opstart at Fyraftenskoret til efterårsferien er overstået, og at situationen så forhåbentlig til den tid ser bedre ud. Vi håber I alle i Fyraftenskoret har forståelse for dette tiltag.

Pbv. Jørgen B